Curs gratuit "Ai timp să salvezi o viață!"

Salutare!

Poate că ai ajuns aici îndrumat/ă de curiozitatea de a înțelege despre ce este acest curs.

Poate că ești în căutare după sentimente de utilitate și importanță. Fiecare le căutăm.

Dacă îți pasă de oamenii care trec prin crizele vieții noi își propunem să dedici un pic de timp pentru o ocupație nouă cu importanță enormă: să devii consilier voluntar la Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului www.pentruviata.md.

Linia noastră funcționează ca și chat anonim online, unde oamenii vin să se descarce și să primească încurajare pentru a merge înainte în calea vieții lor, depășind prin susținerea noastră emoțională, momentele de impas.

În orice colț al lumii te-ai afla, dacă:

    • iubești oamenii și îți place să îi asculți,
    • ai minimum 18 ani,
    • ai acces la internet prin intermediul calculatorului, tabletei sau al telefonului,
    • ai dorința să înveți un pic despre cum funcționează chat-ul nostru anonim și să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele necesare pentru a fi un consilier de succes,
    • găsești lunar în orarul tău 3 seri libere a câte 3 ore

Pentru început te invităm să urmezi pașii de aici: http://mirt.md/stiri/29-incepe-vara-cu-voluntariatul-la-linia-verde-pentru-prevenirea-suicidului Multumim ca iti pasă si asteptăm cu nerabdare aplicatia ta!

Apoi vei primi instrucțiunile ulterioare.

**************************

Despre Cursul de Bază "Ai timp să salvezi o viață!"

Acest curs este conceput în așa fel, încât odată ce îl parcurgi la distanță în ritmul tău (noi recomandăm maximum 2 luni pentru cursul acesta), te implici să oferi susținere persoanelor, ce vin pe chat. 

Odată cu înrolarea treptat ți se va deschide accesul la 10 module de mai jos, care includ lecții video scurte, exerciții interesante, teste și un examen final, cât și 3 interviuri cu fondatorii Școlii. 

Te așteptăm cu drag în rândurile studenților noștri și apoi ale consilierilor noștri.

P.S. Atenție! Acest curs nu este pentru persoanele care vor să cunoască informații generale despre prevenirea suicidului. Aceasta o găsiți pe site-urile:

www.mirt.md sau www.pentruviata.md

 

În continuare urmează să te înregistrezi și apoi să te înscrii la Modulele Cursului. Apasă pe ”Autentificare” în colțul drept de sus al site-ului și urmează pașii. Apoi te vei înscrie la Cursul ”Ai timp să salvezi o viață”.

Cursul are10 module și la fiecare modul înscrierea este similară.

Iată un exemplu în care te poți înscrie la Modul: