Vrei să devii consilier? 

Acum ai timp să salvezi o viață!

Salutare!

Poate că ai ajuns aici îndrumat/ă de curiozitatea de a înțelege despre ce este acest curs.

Poate că ești în căutare după sentimente de utilitate și importanță. Fiecare le căutăm.

Dacă îți pasă de oamenii care trec prin crizele vieții noi își propunem să dedici un pic de timp pentru o ocupație nouă cu importanță enormă: să devii consilier voluntar la Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului www.pentruviata.md.

Linia noastră funcționează ca și chat anonim online, unde oamenii vin să se descarce și să primească încurajare pentru a merge înainte în calea vieții lor, depășind prin susținerea noastră emoțională, momentele de impas.

În orice colț al lumii te-ai afla, dacă:

    • iubești oamenii și îți place să îi asculți,
    • ai minimum 18 ani,
    • ai acces la internet prin intermediul calculatorului, tabletei sau al telefonului,
    • ai dorința să înveți un pic despre cum funcționează chat-ul nostru anonim și să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele necesare pentru a fi un consilier de succes,
    • găsești lunar în orarul tău 3 seri libere a câte 3 ore

 

 Dacă dorești să devii consilier voluntar

la Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului www.pentruviata.md te invităm să urmezi 3 pași:

 

1. Acceseează linkul la interviul video și parcurge-l:

https://pentruviatamd.vcv.ai/r/voluntariat  

 2. După aceasta vei fi invitat/ă la interviu de înrolare unde vei face cunoștință cu coordonatorii pentruviata.md

 

3. Apoi vei primi accesul la cursul  ”Ai timp să salvezi o viață!”, care are menirea să te pregătească să devii consilier.

Multumim ca iti pasă si asteptăm cu nerabdare aplicatia ta!

 

**************************************************************************************************************************

Cursul de mai jos este destinat celor ce vor să devină voluntari și au ajuns la pasul 3 de pregătire pentru a deveni consilieri . Denumirea cursului este "Ai timp să salvezi o viață!" Este obligatoriu pentru cei ce vor să se alăture echipei pentruviata.md 

Accesul la curs se oferă doar după ce treci inverviul video și interviul de înrolare. Detalii de acces le primești la interviu de înrolare. 

Acest curs este conceput în așa fel, încât odată ce îl parcurgi la distanță în ritmul tău (noi recomandăm maximum 2 luni pentru cursul acesta), te implici să oferi susținere persoanelor, ce vin pe chat. 

Odată cu înrolarea treptat ți se va deschide accesul la 10 module de mai jos, care includ lecții video scurte, exerciții interesante, teste și un examen final, cât și 3 interviuri cu fondatorii Școlii. 

Te așteptăm cu drag în rândurile studenților noștri și apoi ale consilierilor noștri.

P.S. Atenție! Acest curs nu este pentru persoanele care vor să cunoască informații generale despre prevenirea suicidului. Aceasta o găsiți pe site-urile:

www.mirt.md sau www.pentruviata.md

 

INREGISTRARE PE SITE: 

Apasă pe ”Autentificare” în colțul drept de sus al site-ului și urmează pașii. Apoi echipa noastră îți va valida manual înregistrarea și îți va trimite un mesaj de confirmare. Apoi te vei înscrie la curs. Dacă ai întrebări nu ezita să ne scrii în chatul din partea de jos a paginii.

 

un exemplu în care te poți înscrie la Modul: